COLE & SON TAPET


Lette, voluminøse sommerdagsskyer bæres af en mild brise i dette smukt sarte, æteriske design. Fresco Sky er en ode til Antonio Verrios store vægmaleriloft over kongens trappe på Hampton Court Palace.

COLE & SON TAPET


En hyldest til blomsten, der nu er synonymt med Hampton Court Palace og dens Tudor-fundamenter. Traditionen med plantning af roser på Hampton Court går mere end 500 år tilbage med rosen, der får særlig betydning for Tudorerne. I dag omfatter Hampton Court Palaces storslåede rosenhave mange sorter af den værdsatte ‘dronning af blomster´, herunder engelske roser, te-roser, vandrende roser og vilde roser, hvis livlige skønhed inspirerer dette fantastiske design.

COLE & SON TAPET


´Court Embroidery´ er fint håndmalet for at efterligne silkehåndssting, og er inspireret af en vest fra det tidlige 19. århundrede fra Royal Ceremonial Dress Collection. Denne hovmandsbeklædning er et smukt eksempel på en tid, hvor herretøj var lige så fint, hvis ikke mere detaljeret, end en dames.

COLE & SON TAPET


Hentet fra den flamske tradition for enorm væv af gobelin, er Verdure Tapestry inspireret af et værk fra det 17. århundrede, der i øjeblikket vises i King’s Presence Chamber of Kensington Palace. Dens grønne, billedlige scene hylder de rigt vævede, indviklede gobeliner, der var kendt som ‘Nordens mobile fresker’. Verdure Tapestry er oversat her af Cole & Son til en overdådig panelscene og er fuld af liv med sin overflod af rig flora og fauna.

COLE AND SON

“Historiske kongelige paladser – store mestre”

Denne tapet kollektion er en hyldest til kunsthåndværkere, håndværkere og berømte monarker, der formede de seks ikoniske kongelige boliger, som nu bliver passet af Historic Royal Palace. Disse kongelige boliger indeholder ´Great Masters´med mere end 1.000 års britisk kulturarv.

SE TAPETERNE I BUTIKKEN
COLE & SON TAPET


Cole & Sons designere hentede inspiration til Chamber Angels fra den unikke karruselstruktur, der findes i loftet på The Presence Chamber, som er en del af King’s State Apartments på Kensington Palace. Mønsterets festlige stemning er essensen af ​​rummet, et sted, hvor kongen underholdt og modtog hovmænd, ministre og udenlandske ambassadører.

BORÅSTAPET / SKANDINAVIAN
DESIGNERS II


“Denne kollektion indeholder designskatte fra anerkendte designere fra det forrige århunderede.
Søstrene Gocken & Lisbet Jobs med deres velbevarede mønsterskat af mousserende plantedesign. De var oprindeligt pottemagere, og overførte deres blomstermotiver fra keramik til tekstiler. Finske Viola Gråsten begyndte en ny æra i svensk tekstilkunst med sit modernistiske greb, flydende former og usædvanlige farvekombinationer. Enkle, elegante og stiltiske tapetdesign.

SVENSK FLORA I GRAFISK OPTEGNING

Arne Hystes Bladranke tapet en grafisk forgrening af skandinavisk flora. (tv.)

Stig Lindberg har dekoreret væggen med et kærligheds digt, Poeme d´amour.(th.)

MORRIS & CO. TAPETER

“Have nothing in your houses that you do not know to be useful, or believe to be beautiful.”

William Morris (1834-1896), kunstner, filosof politisk teoretiker, var en af de helt store ´influencers´ i stilperioden Art & Crafts.
Hans produktion af textiler og tapeter er særligt anerkendt i hans æra.

I dag er nspirationen til kollektionerne hentet fra Morris & Co. arkivet, og fra alle aspekter af Morris’ liv.

Nye designs er aktuelle i dag, samtidig med at de har bevaret originalernes kunst og charme.

SE TAPETERNE I BUTIKKEN
FLÜGGER PÅ GL.KONGEVEJ 148

Tag dine ideer med til Os
eller lad dig inspirere af vores.
Sammen finder vi en løsning du vil elske.

Sådan finder du os