KABE Stone – nyt produkt

KABE Stone er en indfarvet spartel med en speciel overfladebehandling, der giver en lækker og stærk overflade. KABE Stone er langt stærkere end både KABE og KABE Raw og kan derfor bruges på langt flere overflader. Produktet er særligt velegnet til gulve, møbler, køkkenborde samt vægge udsat for ekstraordinært slid. F.eks. bag et komfur. 

KABE Stone købes i sæt, som består af primer, indfarvet spartel og topcoat. KABE Stone er udviklet som et gør-det-selv produkt. Derfor består produktet udelukkende af 1-komponente enheder, der er klar til brug. Du behøver hverken håndværksmæssig erfaring eller avanceret værktøj, for at udføre KABE Stone. 

KABE Stone er nem at vedligeholde og binder godt til de fleste overflader. For et godt resultat, er det dog en forudsætning at underlaget er stabilt, 100% jævnt, tørt og uden støv samt olieholdige eller løse materialer. Det vil sige, at overflader med f.eks. fliser skal udjævnes til plan bund, før KABE Stone påføres. 

Produktet er velegnet til overflader, der kræver elasticitet. Her kan nævnes gips, cement og træ. KABE Stone kan påføres på parketgulv og ligende stabile gulvtyper. Ustabile overflader, som f.eks ældre plankegulve, skal stabiliseres før KABE Stone påføres. Vi anbefaler, at man læser brugsguide og FAQ grundligt inden start.

SE KABE STONE HER
By | 2018-04-18T15:40:29+00:00 september 7th, 2017|KABE STONE+, Tips og tricks|4 Comments

4 Kommentarer

 1. Lise 10. september 2017 af 19:43 - Svar

  Hvis man bruger det til gulve i bryggers fx hvordan er rengøringen heraf så. Er det nemt at holde ved kun at støvsuge og alm gulvvask?

  • Dennis 25. oktober 2017 af 21:06 - Svar

   Hej Lise
   Det har samme overflade og robusthed, som et lakeret trægulv, så svaret er ja
   mvh Kridhvid.dk

 2. sebastian 29. december 2017 af 0:38 - Svar

  Hej,

  Hvis man benytter det som gulv overflade, er der da nogen risiko ved varme i gulvet?

  Mvh

  • Dennis 29. december 2017 af 11:09 - Svar

   Hej

   Nej slet ikke, dog bør man ved udførslen af kabe have slukket gulvvarmen under hele arbejdet, og herefter langsomt skrue op de efterfølgende dage

   mvh Kridhvid.dk

Læg en kommentar