FLÜGGERS FARVEUNIVERS

Vi giver her et bud på tidens farver og sender dig videre ind i Flüggers virtuelle farveunivers

NUANCER I PETROLIUMS

Det kan være svært at ramme den helt rigtige grøn/blå petroleums farve, da farven ofte bliver for klar i nuancen. Ligeledes er det en smagssag om den skal ligge imod den grønne eller blå ende i paletten.
Her er et par af vores forslag til en petroleums palette der både kan bruges på vægge eller møbler.

Med mange tusinde farver og tapeter kan det virke uoverskueligt på egen hånd, at finde den røde tråd i farvesammensætningen. Står du i sådan en situation, så besøg vores butik og farve-eksperter, og kom godt fra start, vi sætter den perfekte farvepalette, netop til dit projekt. Vi hjælper med at matche farverne og finde de rigtige kontraster til netop din bolig.

Tag dine ideer med til os og lad os sammen finde en løsning du vil elske.

KONTAKT OS HER
DEN PERFEKTE FARVEPALETTE

Vi sætter den perfekte farvepalette, netop til dit projekt.
Med mange tusinde farver og tapeter kan det virke uoverskueligt på egen hånd, at finde den røde tråd i farvesammensætningen.
Står du i sådan en situation, så besøg vores butik og farve-eksperter, og kom godt fra start.
Vi hjælper med at matche farverne og finde de rigtige kontraster til netop din bolig.
Tag dine ideer med til os og lad os sammen finde en løsning du vil elske.

KONTAKT OS HER
KRIDHVID ELLER LIGE ET LILLE KNÆK?

Det kan være en udfordring at skulle tage stilling til hvilke knækkede nuancer man bør bruge for at den rette fornemmelse i sin bolig, hvis ønsket blot er at komme lidt væk fra det kridhvide look.

Hvid og råhvid er de lyseste af farverne, og også de koldeste, vælg dem hvis du ønsker et rent køligt minimalistisk look og gerne vil fremhæve ex kunst el.lign.

Ral 9010 er ofte standard kuløren for knækket hvid hos køkken og vindues leverandøren, og kan derfor ofte bruges med held for at skabe en god helhedsfornemmelse uden at man fornemmer at der er valgt en farve. Vi anbefaler kun at bruge den på vægge, hvor loftes stadig males i hvid el. råhvid.

Modehvid og kalkhvid er de mørkeste og varmeste af farverne, de vil ofte opleves mere som en valgt farve, hvor der tydeligt ses en nuance imod det hvide loft.
Farverne skaber hygge og er det rette valg, hvis man ikke er til det kliniske hvide.

KONTAKT OS HER

FIND DIN FARVE

Se Flüggers nye favre verden med farvevælgeren. Du har muligheder for at skifte farve på vægge, gulve og mure, både inde og ude. Det er et fantastisk værktøj til at blive inspireret og se konkrete eksempler på det du forestiller dig.

Gå til farvevælgeren

KOM GODT I GANG

Flügger viser dig hvordan du gør, giver gode ideer og tips & tricks, så du kommer sikkert i mål. Der er også Månedens Fokus med nye muligheder og tendenser. Gå på opdagelse og find råd her!

Gå til Kom godt i gang

FLÜGGER UDEMALING

Oplev de nye udefarver 2016

Se Udendørsfarver her

Få besøg af vores indretningsdekoratør

Del dine drømme med os og vi skal gøre det til virkelighed sammen

Kom ned i butikken
ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG

09:00 ~ 17.30

LØRDAG

9:00 ~ 16.00

KONTAKT

Adresse Gammel Kongevej 148, 1850 Frederiksberg C