DETALE KABRIC & RULBAR SPARTELMASSE

KABRIC – en spartelbar maling, der forener malingens funktionelle egenskaber med spartelmassens visuelle karakteristika.
Grundet få processer og korte tørretider kan en KABRIC væg laves færdig på én dag.

SE VIDEO PÅ DENNE SIDE HVORDAN DU SPARTLER MED KABRIC
STILHISTORISK FARVEKORT

Flügger har udviklet et stilhistorisk farvekort i samarbejde med Nationalmuseets Bevaring.

FLÜGGER PÅ GL.KONGEVEJ 148

FÅ BESØG AF VORES FARVEDESIGNER

Vi hjælper med at omsætte dine ideer
eller du kan lade dig inspirere af vores.
Sammen finder vi en løsning du vil elske.

KONTAKT INFO HER

FLÜGGER & MILJØET

Flügger er i en kontinuerlig udvikling med henblik på at være en miljø-og energivenlig producent af malervarer.

Udviklingen startede tilbage i 70érne med intentionen om at producere miljøvenlige, vandig malinger, med  dansk reguleret produktion.

En del af visionen var at udskifte tungmetalholdige farvestoffer ud med nye, som stadig skulle være kulørfaste og kunne tåle udendørs anvendelse. I 2005 blev produktionen i Danmark og Sverige ISO 14001 certificeret, i 2011 kom certificeringen af tapetproduktionen i Polen, og senest certificeringen af malingproduktionen i Kina i 2012.

De senere år har fokus været på biocider, som i visse situationer kan være allergifremmende. I Flügger er vi på forkant med udviklingen, og de fleste produkter til indendørs brug har Ecolabel, som er brugernes objektive mål for, hvorvidt der kan være sundhedsfare ved at anvende produktet.

Flügger har fokus på at mærke og deklarere vores produkter, så vores kunder kan være sikre på, hvad vores produkter indeholder – også når dette kræver mere information, end lovgivningen foreskriver. Flügger har desuden skærpet sine egne krav til, hvor meget MI selskabets produkter må indeholde.